Η εταιρεία Γ. Χριστούλου & Υιοί Λτδ. ιδρύθηκε το 1955 από τον κ. Γιαννάκη Χριστοδούλου με κύριες δραστηριότητες την εισαγωγή και αντιπροσώπευση Υλικών Οικοδομής και Ειδών Υγιεινής.

Αργότερα, ασχολήθηκε με την ανάπτυξη γης και την ανέγερση πολυκατοικιών, ναυτιλιακά κλπ. Δια 30 χρόνια η εταιρεία διακρίθηκε και αποτελούσε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε αυτές τις δραστηριότητες στο νησί.

Το 1981, η εταιρεία ενισχύθηκε από τον Αντώνη Χριστοδούλου, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Manchester στους τομείς της Χημικής Μηχανικής και Φυσικής. Το 1987 αποφασίστηκε η ίδρυση ενός περιφερειακού οινοποιείου στο κρασοχώρι του Άρσους, το πρώτο οινοποιείο με τεχνολογία και προδιαγραφές της Ε.Ε. και με χρηματοδότηση απο τη Διεθνή Τράπεζα. Σε τρία χρόνια λειτουργίας, δύο απο τα κρασιά διακρίθηκαν σε παγκόσμιο διαγωνισμό κρασιών στο Λονδίνο και πήραν δύο χάλκινα μετάλλια, πλήρως αναγνωρισμένα απο την Ε.Ε.

Το 1994 το συγκρότημα εταιρειών της Γ. Χριστοδούλου & Υιοι Λτδ, προβλέποντας τις ανάγκες των καταναλωτών για εισαγωγή μιας νέας καινοτομίας στην αγορά, με το σύστημα της κατ’οίκον διανομής νερού σε φιάλες των 19 λίτρων, που λειτουργεί με διανομείς κρύου / ζεστού νερού, αποφάσισε να προσθέσει στις δραστηριότητες της και την εμφιάλωση και εμπορία Φυσικού Νερού Πηγής.

Για το σκοπό αυτό, προχώρησε στην αγορά μιας Πηγής Νερού, όχι διάτρησης, καθώς και μεγάλης έκτασης κτημάτων ακαλλιέργητης γης γύρω απο την πηγή. Ο χώρος αυτός βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού ΛΑΟΝΑ στο Άρσος και έχει χαρακτηριστεί από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως ως περιοχή εξαιρετικής φυσικής καλλονής.

Η πηγή αυτή ρέει για αιώνες ασταμάτητα.
Το ΛΑΟΝΑ είναι το τοπωνύμιο από το οποίο το ΝΕΡΟ πήρε το όνομα του.

Αμέσως προχώρησε στην ανέγερση εργοστασίου, το οποίο και άρχισε να λειτουργεί το 1998.
Το νερό εμφιαλώνεται όπως ρέει από την πηγή επί τόπου, δεν υφίσταται καμία βιομηχανική ή χημική επεξεργασία, δεν προστίθενται ή αφαιρούνται όποιαδήποτε συστατικά κατά την εμφιάλωση. Το νερό προέρχεται από μια σειρά πετρωμάτων που ξεκινούν απο την περιοχή του βουνού ΛΑΟΝΑ στο Άρσος και επεκτείνονται μέχρι την περιοχή Πάχνας. Η γη αυτή χαρακτηρίζεται σαν ασπρογή, τα εδάφη της οποίας αποτελούν τα καλύτερα φυσικά φίλτρα νερού. Οι αναλύσεις δείχνουν ότι τα συστατικά του νερού είναι ιδεώδη για ανθρώπινη κατανάλωση.

Η μονάδα τηρούσε από την πρώτη μέρα της εγγραφής της αυστηρές προδιαγραφές και κανονισμούς για πιστοποίηση του HACCP ΕΛΟΤ 2001 και αργότερα πέτυχε την πιστοποιήση HACCP ISO 22000:2005 απο TUV AUSTRIA CYPRUS.

Η εταιρεία εξυπηρετεί σε παγκύπρια κλίμακα περίπου 7000 σημεία με κατ’οίκον διανομή.
Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, κατόπιν αξιολόγησης, εισάγει τα πιο κατάλληλα επαγγελματικά ψυγεία για διανομή του νερού της. Σύμφωνα με τους κανονισμούς τα ψυγεία των πελατών πρέπει να αποστειρώνονται απολυμαίνονται σε διαστήματα 3 με 6 μηνών, ανάλογα με την χρήση και έτσι αποφάσισε την δημιουργία χωριστού τμήματος πώλησης, επιδιόρθωσης και συντήρησης των ψυγείων, για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Σήμερα η εταιρεία είναι η μεγαλύτερη στην Κύπρο σ’αυτό τον τομέα, και είναι αποκλειστικός προμηθευτής σε μεγάλα ιδρύματα και οργανισμούς.